- Telefon:  Kontakt oss
Forsiden Bjørndalen gårdsbarnehage Aktiviteter
Skriv ut siden Skriv ut siden 

Aktiviteter

Vi har mange faste aktiviteter i barnehagens pedagogiske tilbud. Det er mange timer barna tilbringer i barnehagen hver uke, og vi må ha et opplegg, hvor vi tar barna med på forskjellige opplevelser og aktiviteter. Aktivitetene skal nære barnas mentale utvikling på feltet og vi lar de få prøve ut forskjellig materiell og de får over tid høstet lærdom og erfaring gjennom dette opplegget. Aktivitetene varer ikke lenge, ca 30 min, fordi små barn skal ikke holdes i ro lengre, og vi krever ikke at de skal konsentrere seg mer enn dette. Aktivitetene skal inspirere og glede barna, og vi gjentar denne aktiviteten hver uke, derfor holder vi ikke på så lenge.

Aktiviteter vi har gjennom uka er;  tegning og turdag på mandager, maling og modellering på tirsdager, matlaging, eurytmi og drama på onsdager, vasking, musikk og språktrening på torsdager, matlaging og baking på fredager

Vi har 3 eksterne pedagoger / kunstnere som kommer til barnehagen for å ha maling med barna på tirsdager, eurytmi og drama på onsdager og musikk på torsdager.

  Webmail |  © 2018 Kontakt oss |  Kontaktinformasjon |  Telefon: 32 79 81 70